Opis
KETO chleb lniany bez glutenu
Waga 1 chleba: ok 0,4 kg – 0,5 kg
Cena za sztukę / 1 chleb
Składniki: słonecznik, len mielony, jaja, babka jajowata łuska, proszek do pieczenia bez glutenu (węglan sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana) sól
W piekarni używamy tylko surowców bez glutenu, nie używamy pszenicy, jęczmienia, żyta, orkiszu. Nie ma możliwości zanieczyszczenia krzyżowego.
w 100g produktu: 343,5 kcal, 25,3 g tłuszczu, 13,71 g węglowodanów, 16,46 g białka
Sposób przechowywania: w suchym i chłodnym miejscu. Długo utrzymują świeżość, miękkie. Nie zamykać w foliowych opakowaniach.
ewcia751 –
Przepyszny chlebek, miękki i smaczny. Nie kruszy się.